Menu Sluiten

Sensoren Gebouwbeheer

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Automation – Industriele Automatiseringsproducten – Digitalisering Bedrijfsprocess – Integratie Iot – Human Machine Interfaces – 

Wenst u meer info over sensoren gebouwbeheer kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Sensoren Gebouwbeheer

Automatisatie | Internet | Energie | Databeheer | Elektro Componenten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sensoren gebouwbeheer

toggle navigatie home diensten producten neem contact op referenties aanmelden circulaire systeemintegrator telesys werkt als merkonafhankelijks systeemintegrator met eigen ontwikkelde hardware en software voor het beheer en monitoren van gebouwen. Onze eigen hardware verkopen we niet maar bieden deze aan als een productasa service aanbod. Wij sturen alle technieken in een gebouw aan vanuit softwareplatform. Met telesys orchestrator zijn we trouwens het eerste bedrijf dat circulaire gebouwautomatisering ontwerpt en aanbiedt die ook nog compleet protocol onafhankelijk is. Dankzij een volledig op ip gebaseerde oplossing die lle open standaarden binnen de industrie ondersteunt kunnen we alles aan sensoren gebouwbeheer zijn in trek De basis van deze oplossing is onze eigen telesys orchestrator module voor het aansturen van diverse installaties. Het grote voordeel is dat u niet vastzit zi.

spring naar de inhoud home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie sanitair vrv vacatures realisaties recensies contact menu home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie sanitair vrv vacatures realisaties recensies contact vrvsystemen vrv is een technologie die het koelmiddelvolume in een systeem nauwkeurig afstemt op de vereisten van een gebouw Een extra woordje over sensoren gebouwbeheer Het systeem heeft slechts een minimum aan energie nodig om de ingestelde temperatuur aan te houden en stopt automatisch wanneer er niemand in de ruimte aanwezig is. Dit unieke mechanisme is duurzamer op lange termijn wat eindgebruikers energiekosten bespaard n stoot minder koolstof uit. Vrvsystemen zijn het meest geschikt voor kantoren en grotere gebouwen. Contacteer ons voor meer info hoe werkt het een vrvsysteem we.

Sterke info over Sensoren gebouwbeheer

gratis demo contact helpcentrum mcs support cobundu support oprognose support axxerion support oplossingen vastgoed commercieel vastgoed corporate vastgoed facility management ruimtebeheer servicebeheer reserveringen werkbonnen gebouwbeheer onderhoud app assetinventaris bim inspecties planmatig onderhoud correctief onderhoud smart workplace workplace management workplace experience office hoteling workplace app mobiele app selfservicekiosk slimme display statuslampjes workplace analytics ruimtemonitoring ruimteoptimalisatie binnenluchtkwaliteit terug naar kantoor voor managers voor werknemers voor dienstverleners adviesdiensten energiebeheer merken workplace cobundu smart building mcs fmis axxerion fmis oprognose onderhoud resources k.