Menu Sluiten

Hydraulische Verkeerspalen

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over hydraulische verkeerspalen kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Verkeerspalen die hydraulisch werken verhogen de inbraakbeveiliging en vindt men vaak terug bij automatisatie

Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hydraulische verkeerspalen

model automatische slagbomen voor masten tot m ideaal voor doorgangen met een gemiddelde frequentie van het passerende verkeer de serie faac standard is speciaal ontwikkeld voor doorgangen met een gemiddelde frequentie van het passerende verkeer. Bij dit systeem is ook het gebruik van knikmasten mogelijk in het geval van lage plafonds. Voor situaties waarin snelle opening vereist wordt is de uitvoering rapida ideaal voor masten tot m. Volledige veiligheid de hele serie is ideaal voor de controle van kleine en middelgrote particuliere terreinen de systemen hebben een hydraulische beveiliging tegen inklemming een hydraulische blokkering om de mast op zijn plaats te houden in gesloten en geopende positie en een handmatige ontgrendeling met driehoekige sleutel hydraulische verkeerspalen informatie aanvragen Langdurige betrouwbaarheid het gebruik van geavanceerde materialen en beschermingsbehandelingen zoals cataforese en niploy en de beproefde .

dienstverleningen montage verschuiven waar weinig ruimte aanwezig is hallen te laag zijn of er vanwege de afmetingen van het object geen kranen meer kunnen worden geplaatst komt onze schuifbaan goed te pas. Het object afzetten met onze hefblokken of afstapelen met een pers en houten balken en het werk kan beginnen. Volledig hydraulisch uitgerust behalen wij bij grote werkstukken met een gewicht van meerdere honderd tonnen een snelheid van min. M min. De demonteerbare snelweg voor kleine en grote werkstukken. Volledig automatisch moeiteloos glijdend op pantserrollen of teflon. De aanpassingen aan de continu groeiende eisen in de transportbranche houden het vossteam goed bezig. Onze ingenieurs en specialisten ontwikkelen permanent nieuwe transportmethodes en bijzondere systemen. Deze beschikken over de meest veelzijdige en modernste apparatuur die naargelang het vrachtgo.

Berichtgeving over Hydraulische verkeerspalen

jump to navigation welkom diensten contact grondzuigwagen dino een autonome werkende machine opbreken uitzuigen transporteren.de dino is een biturbine turbo met een zuigkracht van kg een zuigafstand tot m een zuigdiepte tot m verder zijn onze vrachtwagens uitgerust met de volgende opties hydraulische krachtarm een hydraulische mobiele proportioneel radiogestuurde zuigarm onze vrachtwagens zijn uitgerust met een hydraulische werkarm en niet met een manuele werkarm beter gekend als een hollandse arm De vergoeding voor hydraulische verkeerspalen Een hydraulische arm is minder belastend voor de operatoren. Hun arbeidsritme blijft dan ook constant. In het algemeen kunnen we stellen dat de operatoren via de afstandsbediening de arm sneller gemakkelijker en correcter kunnen bedienen. Tevens is het niet steeds mog.