Menu Sluiten

Schuifhekken Industrieel Gebruik

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over schuifhekken industrieel gebruik kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Voor industrieel gebruik gebruikt men dikwijls geautomatiseerde schuifhekken

Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schuifhekken industrieel gebruik

skip to content ontdek onze showroom preenakker merchtem showroom email ontdek onze showroom preenakker merchtem welkom poorten klassieke sierpoorten moderne sierpoorten industrile poorten automatisatie poorten poortopeners parlofoon en videofoon afsluitingen hekken sierhek smeedwerk galerij nieuws contact geautomatiseerde poorten een toegangspoort tot een bedrijf moet ook op een gecontroleerde manier toegang verschaffen tot diverse personen. Automatisering is dan bijna ook een must. We maken bij het automatiseren van industrile poorten dan ook een onderscheid tussen het openen van de poort op een gemotoriseerde wijze en de toegangscontrole. Geautomatiseerde poorten kunnen immers op diverse manieren geactiveerd worden van heel eenvoudige manieren tot heel geavanceerde toegangscontrolesystemen. Van een simpele sleutel bediening vanuit een bewake.

skip to content all automatisatie uw bedrijf in automatisatie primary menu a.l.l schuifhekken industrieel gebruik leverancier Automatisatie productinfo bedrijven draaihekkens schuifhekkens camerabewaking toegangscontrole slagbomen parkingbeheer tourniquets productinfo particulieren camerabewaking parlovideofonie rolluik aandrijvingen garagepoorten draaihekkens schuifhekkens poorten draaipoorten schuifpoorten bedieningen offerte contact privacy beleid schuifhekkens type bx maximaal gemak en totale veiligheid tot kg bx is de optimale oplossing voor de automatisering van schuifhekken. Dankzij de hoge efficintie en veiligheid die de elektronische circuits bieden past bx zich aan talloze installatietypen aan in particuliere omgevingen of bij appartementengebouwen Een beschouwing over schuifhekken industrieel gebruik De serie omvat ook de uitvoering op v voor intensieve werking ideaal voor omgevingen waar zich regelmati.

Inlichtingen over Schuifhekken industrieel gebruik

nijverheidskaai gent infosantensautomatics.be teamviewer hoofdmenu producten toegangsautomatisatie automatisatie van draai en schuifhekken automatisatie van garagepoorten automatisatie van een draaideur toegangscontrole parlofonie en videofonie realisaties over ons support contact automatisatie van garagepoorten een garagepoort wordt gebruikt als afsluiting van een garage uiteraard. Er zijn meerdere types beschikbaar sectionale poorten kantelpoorten opendraaiende deuren vleugelpoort en rolpoorten. Elk type garagepoort kan natuurlijk ook geautomatiseerd worden. Hiervoor zijn verschillende automatisaties beschikbaar al naargelang het type en het gewicht van de poort. De bediening van de automatische poort kan variren van zend.