Menu Sluiten

Leveranciers Bedrade Sensoren

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Automation – Industriele Automatiseringsproducten – Digitalisering Bedrijfsprocess – Integratie Iot – Human Machine Interfaces – 

Wenst u meer info over leveranciers bedrade sensoren kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Leveranciers Bedrade Sensoren

Elektro Componenten | Internet | Databeheer | Hardware | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers bedrade sensoren

home alarm jablotron jablotron networx videobewaking brandbeveiliging acces controle contact networx jarenlang networx heeft verstrekt toonaangevende security oplossingen voor woningen van alle soorten en maten. Networx bedieningspaneel is in het centrum van een schaalbaar systeem dat gemakkelijk kan worden uitgebreid als zekerheid eisen veranderen. Verbeterde functies en controle het networx ip communicatie module raakvlakken met de nieuwe app ultrasync te bieden huiseigenaren met extra afstandsbediening management verbeterde functies op lifestyle en toegenomen besparingen. Life safety products interlogix biedt betrouwbare oplossingen voor de grootste bedreigingen voor de veiligheid van woningen en bedrijven. Het aanbieden van een volledige lijn van draadloze koolmonoxide en warmte detectoren interlogix houdt gebouwen en mensen veilig en helpt bedrijven te voldoen staat veiligheid mandaten. Uitbreidende networx keypad solutions nextgeneration networx keypads voorzien van een gestroomlijnde look en ultra high sp.

over onsonze dienstenonze referentiesnieuwscontactsupport onze diensten wij opteren voor single point of contact en aanspreekpunt voor al uw vragen problemen diensten en oplossingen leveranciers bedrade sensoren informatie aanvragen Als kmo verstaan wij kmo s. We denken proactief mee om uw bedrijf zo goed mogelijk te bedienen op ict vlak. Ik kies voor single point of contact waarmee kunnen wij u van dienst zijn webapplicatie ontwikkeling maatsoftware hardware netwerk backup oplossingen cloud oplossingen cloud telefonie microsoft exchange online beveiliging ict audit monitoring wifi optimalisatie audit progressiveapp webapplicatie ontwikkelingeen applicatie die geen installatie vereist die van overal beschikbaar is zowel op desktop als tablet mobiel het kan.onze ervaren projectleiders gaan verder dan alleen het technische. We onderzoeken wat je bedrijf nodig heeft in welke vorm en op welk moment De kosten van leveranciers bedrade sensoren Samen met jou of je medewerkers gaan we aan de slag en werken je project van a tot z uit tot een werkende oplossing die bij jouw bu.

Bericht over Leveranciers bedrade sensoren

home alarmsystemen alarmsystemen offertes alarmsysteem bedrijfspand alarmsysteem woning brandbeveiliging brandpreventie offertes camerabewaking camerabewaking thuis winkelbeveiliging via camerabewaking home alarmsystemen alarmsystemen offertes alarmsysteem bedrijfspand alarmsysteem woning brandbeveiliging brandpreventie offertes camerabewaking camerabewaking thuis winkelbeveiliging via camerabewaking camerabewaking thuis tegenwoordig besluiten steeds meer mensen om ook thuis camerabewaking te plaatsen. De beveiliging van uw huis tegen inbraken is erg belangrijk. Daarnaast zijn er tal van andere redenen waarom het een goed idee is om thuis een beveiligingscamera te installeren. U vindt hier meer informatie over de opties van beveiliging bij u thuis en de bijbehorende wetgeving. Bent u opzoek naar iemand die u kan helpen bij het verbeteren van de beveiliging bij u thuis ieh is een netwerk van special.